Mahr | Novinky o společnosti Mahr

Partnerství pro výrobu ozubených kol v nové dimenzi

| Marketingový tým
Společnosti Reishauer a Mahr navázaly spolupráci a propojují své stroje pro generování broušení a měření ozubených kol.

Společnosti Reishauer AG z Wallisellenu a Mahr GmbH z Göttingenu uzavřely úzké partnerství: Obě společnosti propojí své stroje pro generování broušení a měření ozubených kol pomocí uzavřených procesů.

Spolupráce dvou lídrů trhu a technologií tak spojuje to nejlepší ze dvou světů: na jedné straně extrémní přesnost, s níž stroje generace Reishauer 4.0 brousí ozubená kola v sériích, a na druhé straně flexibilní a spolehlivou technologii řezání ozubených kol a měření tvaru se strojem MarGear GMX 400 W od společnosti Mahr. To má nastavit nové standardy ve výrobě převodovek a nabídnout mimořádně flexibilní kompletní řešení.

Zákazníci mají prospěch ze síťového propojení

"Zákazníci poznají novou dimenzi síťové výroby ozubených kol s nejvyšší přesností a produktivitou a budou z ní mít značný prospěch," říká Manuel Hüsken, generální ředitel společnosti Mahr. Koneckonců oba procesy - výroba i měření - mají samy o sobě značný potenciál přidané hodnoty. Pokud si nyní odpovídající stroje trvale vyměňují data prostřednictvím sítě, je tento nový celkový proces ještě rychlejší, efektivnější a přesnější, což dokazuje možnosti Průmyslu 4.0 obou společností. Společnosti Reishauer a Mahr poprvé představí toto řešení odborné veřejnosti na veletrhu AMB, který se koná od 13. do 17. září ve Stuttgartu.

Další informace naleznete zde: